woensdag 18 mei 2011

Alleen in het donker

Jane en Melissa deelden samen een studentenflat in Amsterdam. Rond 9 uur 's avonds herinnerde Jane zich dat ze haar bibliotheekboek nog terug moest brengen. Ze vertelde haar huisgenote dat ze naar de bibliotheek ging en waarschijnlijk nog even de kroeg in zou duiken. Ze vroeg Melissa of ze meeging, maar die vertelde dat ze vroeg ging slapen. Ze vroeg Jane of die de lichten uit wilde doen als ze naar buiten ging.
Jane deed dit en ging op weg naar de bibliotheek. Onderweg kwam ze een vriendin tegen, met wie ze even bleef praten. Opeens realiseerde ze zich dat ze het boek was vergeten. Ze ging terug naar huis om het op te halen. Om haar huisgenote niet wakker te maken, zocht Jane in het donker naar het boek. Met het boek onder haar arm ging ze vervolgens opnieuw naar de bibliotheek, waarna ze met een paar vrienden de kroeg inging.

Toen Jane midden in de nacht terugging naar huis, stonden voor haar deur een ambulance en een politieauto. Een agent nam haar mee naar haar studentenflat. Daar zag Jane twee dingen die ze haar hele leven niet meer zou vergeten: de matras van haar huisgenote zat onder het bloed, en iemand had met lipstick op de muur geschreven:

BEN JIJ FF BLIJ DAT JE HET LICHT NIET HEBT AANGEDAAN?!

4 opmerkingen:

  1. Ik snap hem ook niet
    Het verhaal klopt gewoon niet
    Want er staat helemaal niet bij wie de moord heeft gepleegd
    En dat vind ik wel jammer 😒

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best Online Slots For Real Money, Low-Risk Casinos - DRMCD
    Real 구미 출장안마 money online slots offer a 아산 출장마사지 variety of exciting 과천 출장안마 bonus features. We have 안산 출장안마 listed the best online slots and gambling sites to 의왕 출장샵 play with real money.

    BeantwoordenVerwijderen