woensdag 18 mei 2011

the truth is out there

Er was eens een meisje Jolie. Van de buitenkant leek ze op een heel gewoon meisje, maar van binnen was ze toch iemand anders. Samen met haar vriendin Savannah deed ze veel aan telepathie. Op een dag maakten ze de kamer van Savannah donker, ze wouden graag gaan glaasje draaien. Ze pakten een glas en riepen geesten op. Toen ze dachten dat ze een geest gevangen hadden, legden ze het glas op een papiertje.  Ze vroegen de geest het eerst hoe hij heette. Remi Raken antwoordde hij. Daarna vroegen ze hem ook wat zijn lievelingskleur was, waar hij vandaan kwam  wat zijn lievelingseten was en hoe hij was gestorven. Ook vroeg Savannah wat haar hele naam was. Hij zei: Savannah Emilie Cheyenne van Heuvelborg. Hij zei het ook zonder spelfouten. Jolie en Savannah vonden dit steeds spannender worden en gingen nog meer vragen stellen. Alles wat hij antwoordde was een beetje zoals Savannah was. Totdat de meisjes hem vroegen of hij een goede of een kwade geest was. Hij antwoordde: Een kwade geest. De meiden vonden het nu een beetje te spannend worden dus ze besloten om de geest vrij te laten. Maar ze waren nog niet helemaal klaar met telepathie. Savannah nam een getal tussen de 0 en de 10 in haar hoofd en Jolie moest dat in een keer raden. Het lukte, nu tot de 100. Tot de 1000. Tot de 10000. Tot de 50000. Het lukte allemaal. Dit werd saai. Dus Savannah nam een datum in haar hoofd. July 4th 2008 zag Jolie in de ogen van Savannah staan. Nu nam ze een voorwerp in haar hoofd. Een mes. Jolie zag Savannah doodgestoken met een mes in haar ogen staan op 4 juli 2008! Jolie dacht na. Wat kan dit betekenen? De dood van Savannah op 4 juli 2008? De meiden waren erg geschrokken en deden snel het licht weer aan. Ze waren ermee gestopt. Ook kregen ze allebei moeite met ademhalen, ze kregen hele erge hoofdpijn en pijn in hun borstkas. Toen ze op de wekker van Savannah keken, zagen ze dat het al vrij laat was, dus Jolie ging maar eens op huis aan. Ze konden allebei niet goed slapen. Wat was dat nou, dat Jolie in de ogen van Savannah zag? Het was nu 30 juni 2008. Naja morgen maar weer verder denken.
Het was zaterdag ochtend, lekker vakantie. Gelukkig hoeven de meiden nu even niet aan school te denken. Maar er zat hun toch iets anders dwars. 1 juli dat betekende dat Savannah dus over een paar dagen dood zou zijn. Maandag zouden ze weer gaan afspreken. Dat is dus 3 juli. De dag voor de dood van Savannah. Gelukkig hadden ze afgesproken om dan naar Pony park Slagharen te gaan. Dan hoef je niet zo over de dood na te denken. De tijd kroop voorbij. Eindelijk was het dan 3 juli of moet ik zeggen al 3 juli. Morgen zou het dan gebeuren. Morgen zou Savannah dood zijn! De meiden gingen in heel veel attracties. Ze dachten er helemaal niet meer na. Nu ging de tijd in ene heel erg snel. Voordat ze het wisten was het al 5 uur. Ze gingen maar weer eens naar huis.
Het was dinsdag, dat betekende dat vandaag Savannah dood zou gaan. Helaas mochten ze niet meer afspreken. Jolie en Savannah waren allebei heel erg zenuwachtig, Savannah durfde niet naar buiten te gaan dus bleef de hele dag op haar kamer, daar was ze veilig… dacht ze. Jolie wist ook niet wat ze moest gaan doen. Ze bleef ook maar met haar mobieltje in haar kamer zitten. Kijkend naar Brooke knows best. Dat is Savannah haar lievelings programma. In ene voelde Jolie een hele erge steek in haar borstkas. Ze begon heel hard te gillen van de pijn. Haar ouders waren niet thuis dus niemand kon haar helpen. Een paar minuten werd het zwart voor haar ogen. Toen ze weer wakker werd was het eerste waar ze aan dacht Savannah bellen. Ze pakte haar mobieltje, maar er nam niemand op. Dan maar naar de huis telefoon van Savannah bellen. Ze kreeg de moeder van Savannah aan de lijn. Ze vroeg of ze Savannah kon spreken. De moeder van Savannah riep haar dochter maar hoorde geen antwoord. Ze liep naar boven en klopte op de deur van haar kamer, weer geen geluid. De moeder van Savannah deed de deur open en zag dat haar dochter dood op haar bed lag met een mes door haar keel. Ze gilde keihard. Jolie vroeg wat er aan de hand was, de moeder van Savannah legde uit dat haar dochter dood was. Nu begon ook Jolie keihard te gillen, alles wat ze had gezien was uitgekomen. Moest ze dit uitleggen aan de moeder van Savannah? Nee, ze durfde het niet. Aan haar eigen moeder dan? Die zou meteen naar de politie ermee gaan. Jolie wist niet meer wat ze moest gaan doen. Haar hele vakantie was nu al verpest!
De dagen na de dood van Savannah snapt Jolie het nog steeds niet. Het kan geen gewone moord zijn. De ramen waren dicht en dan had haar moeder het wel gehoord. Was het dan zelfmoord? Nee, ze had een heel leuk leven, veel vrienden en vriendinnen. Hoe had Jolie het dan in haar ogen kunnen zien?


THE TRUTH IS OUT THERE!!!

1 opmerking:

  1. dit verhaal is gebasseerd op ware gebeurtenissen. je kan het dom vinden maar dit is mij wel overkomen...

    BeantwoordenVerwijderen